Banchete / Petreceri banchete
Sonorizare banchete / Servicii:


Banchete Programate


 

    1001Banchete.ro
Creaza cont nou! / Am uitat parola!

Utilizator     PAROLA 
|      POZE BANCHETE      |      BANCHETE PROGRAMATE      |      FORUM BANCHETE      |      CONTACT     |
   SALOANE BANCHETE    ORGANIZARE BANCHETE   MUZICA BANCHETE   CONTACT
1001 Banchete > REVISTA

Revista GHIDUL MIRESEI


Aceasta revista este sursa principala de informatie a oricarei mirese! Aici vei descoperi oferte speciale pe care furnizorii ti le pun la dispozitie in urmatoarele luni, dar si sectiuni de shopping, tendinte in nunti, psihologie de cuplu, teste de compatibilitate si alte instrumente care sa te ajute la organizare. Vei gasi informatii detaliate despre fiecare sarcina pe care o ai de rezolvat pana la nunta si liste de furnizori cu informatii detaliate despre portofoliul si preturile fiecaruia.

Ghidul Miresei il puteti gasi la principalele puncte de distributie presa din tara, hypermarketuri, supermarketuri, mall-uri, sau puteti face comanda online. Costul unui exemplar este de 9,9 RON (plus taxele postale in cazul livrarii prin posta). Pentru comenzile online va rugam sa comandati in magazinul virtual, dar nu uitati sa specificati: numele complet si adresa dv. (pentru livrarea prin posta, pe baza Buletinului) si nr. de telefon pentru confirmarea comenzii. Comanda NU este valabila fara confirmarea noastra.


A PATRA EDITIE ESTE PE PIATA!
Lista punctelor de distributie este aici.Daca esti FURNIZOR si doresti sa te inscrii in editia urmatoare a revistei, citeste aici!EXEMPLE GRAFICE - ARTICOLE

exemplu1
exemplu2
exemplu3

EXEMPLE GRAFICE - FURNIZORI

exemplu4
exemplu5
exemplu6
exemplu7   RECOMANDARI

copyright © 2010-2011 1001Banchete.ro - Marca Inregistrata | Toate drepturile rezervate